over ons

Berging | Demontage | Schadeauto’s | Auto-onderdelen | Sinds 1965

Joop van Rijn

Eigenaar

“Vol trots kijk ik hoe ons familiebedrijf Van Rijn & Co BV van opa op vader op zoon, is uitgegroeid tot een modern en milieuvriendelijk autobergings- en demontagebedrijf. Met veel vertrouwen laat ik dan ook uiteindelijk het bedrijf na aan mijn zoon. Bijgestaan door ons team van vakkundige monteurs en mijn vrouw verantwoordelijk voor de administratie, zie ik de toekomst zonnig tegemoet en hoop ik dat we nog vele tevreden klanten erbij mogen krijgen!”

Meer dan 50 jaar professionele en eerlijke service!

Geschiedenis

De fa van Rijn is opgericht door de heer Joop van Rijn in 1965. In 1966 werd het fa van Rijn en Co met Jan van Rijn sr en Joop van Rijn en vier jaar later aangevuld met Jan van Rijn junior. In 1970 zijn we begonnen met de berging van auto’s in de omgeving ’t Gooi. In 1995 werd de bouw van de demontagehal met magazijn en verkoop balie gerealiseerd. Er werd een demontagelijn gemaakt en zo groeide ons bedrijf uit tot modern auto-demontagebedrijf en handel in schadeauto’s en auto-onderdelen.

Onze Service

We bieden professionele en eerlijke service op het gebied van schade aan auto’s en onderdelen. We zijn met trots een familiebedrijf en doen dit al ruim 50 jaar. Bij ons is de berging, autodemontage en de aankoop van tweedehands auto-onderdelen dus in zeer vertrouwde handen.

54 Jaar ervaring in Berging en Transport van auto’s

Modern en milieuvriendelijk Auto-demontagebedrijf

Handel in Schadeauto’s en Scooter-onderdelen

KZD Certificering met 3 sterren

Kwaliteit Zorg Demontage

Van Rijn & Co BV is als demontagebedrijf met 3 sterren gecertificeerd volgens KZD (KwaliteitsZorg Demontage), hetgeen het hoogste niveau is. Hiermee voldoen wij aan alle eisen zoals milieuvergunning, arbo etc., die op ondernemingen in de voertuigdemontagebranche van toepassing zijn. Tevens voldoen we aan specifieke eisen op het gebied van materiaal recycling, herkomst van een onderdelen en kunnen we de kwaliteit van het onderdeel aangeven middels de zgn. classificatie. Hiermee is Van Rijn & Co BV een betrouwbaar adres voor de aankoop van uw al schadeauto’s en gebruikte auto-onderdelen.

Onze experts

Ons team van ervaren specialisten en monteurs met ruime ervaring op het gebied van berging, transport, schade aan auto’s en de verkoop van schadeauto’s en onderdelen.

Jan van Rijn junior

Eigenaar

Piet Klaassen

Expert Monteur

Gerard Janssen

Expert Monteur

Tevreden Klanten

"Donec id elit non mi porta gravida at eget Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Donec ullamcorper nulla tellusper nulla tellus ac cursus commodo tortor mauris condimentum nibh"

Phil Bremer

"Donec id elit non mi porta gravida at eget Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Donec ullamcorper nulla tellusper nulla tellus ac cursus commodo tortor mauris condimentum nibh"

Margot Kruizenberg

Full Service Autoschade Shop

Tevredenheid gegarandeerd