Auto onderdelen

Bespaar honderden euro’s op uw volgende auto reparatie of renovatie

Auto-onderdelen kopen

Bespaar honderden euro’s op uw volgende auto reparatie of renovatie met onze streng gecontroleerde en geclassificeerde auto onderdelen. U heeft keuze uit onderdelen van vele merken auto’s, uitvoeringen en bouwjaren. Neem gerust contact met ons op om te vragen of wij het onderdeel in huis hebben waar u naar op zoek bent.

In ons demontagebedrijf ontvangen wij dagelijks auto’s via verzekeringsmaatschappijen die aan het einde van hun economische of technische levensduur zijn. Bij een economisch einde moet u denken aan auto waarvan de reparatiekosten hoger zijn dan de waarde die de auto nog heeft. Een technisch einde kan zijn dat de auto is afgekeurd voor APK of total loss is verklaart door RDW. Dit kunnen ook vrij nieuwe auto’s zijn die vanwege een ongeluk niet meer te repareren zijn.

Al deze auto’s worden in onze moderne en milieuvriendelijke demontagestraat gedemonteerd en verwerkt. De bruikbare onderdelen worden visueel getoetst op functionaliteit en exact type onderdeel. Vervolgens worden deze in ons magazijn opgeslagen voor klanten die ze nodig hebben. Deze zeer bruikbare tweedehands auto onderdelen kunt u vervolgens weer kopen voor een veel lagere prijs dan het originele auto-onderdeel. Hiermee kunt u veel geld besparen op uw volgende auto reparatie of gebruiken om uw geliefde auto eindelijk weer op de weg te krijgen.

Zeer groot aabod in tweedehands auto onderdelen

Meer dan 50 jaar ervaring in autodemontage

Alle onderdelen zijn visueel getoest op functionaliteit

Gecertificeerd met 3-sterren KZD

Vakkundig en milieuvriendelijk gedemonteerd

Veel goedkoper dan originele auto onderdelen

Welke gebruikte Auto-onderdelen kan ik kopen?

Tijdens de demontage van een auto verwijderen we eerst de vloeistoffen zoals olie, remvloeistof, koelvloeistof etc. Deze worden door een gespecialiseerd bedrijf verwerkt. Vervolgens proberen we zo veel mogelijk onderdelen te hergebruiken om het milieu en de leefomgeving zo min mogelijk te belasten. Veel onderdelen zijn namelijk nog goed bruikbaar zoals banden, batterijen en accu’s, autoruiten en kunststoffen. De spullen die niet meer bruikbaar zijn worden vervolgens gerecycled. Alles in onze moderne demontagelijn verloopt zeer milieuvriendelijk en volgens de 3 sterren KZD Certificering.

Er zijn nog veel meer auto-onderdelen die we demonteren en die u kunt kopen. U moet hierbij denken aan uitlaten, zijspiegels, koplampen, stuurwielen, richtingaanwijzers, autogordels en noem maar op. Bent u op zoek naar een speciaal auto onderdeel voor uw specifieke merk en uitvoering? Dan zou het best eens kunnen zijn dat wij dat onderdeel in huis hebben.

Het aanbod aan gebruikte auto-onderdelen dat u bij ons kunt kopen is zeer groot, te groot om op te noemen. Neem daarom gerust contact met ons op en wij zoeken het voor u uit. Of kom gezellig langs bij onze Verkoop balie in Ankeveen.

Meer Services

Berging

Sinds 1970 verzorgen we de berging van auto’s in de regio van ’t Gooi. Na meer dan 54 jaar mag u dan ook Top service van ons verwachten!

Schadeauto’s

Bij Van Rijn & Co vindt u schadeauto’s van vele merken en uiteenlopende bouwjaren voor de scherpste prijzen. Wacht niet te lang want WEG = WEG!

Scooter onderdelen

Met ruim 200 demontage brommers en scooters is er altijd wel een onderdeel te vinden dat bij uw scooter of brommer past.

Verkoop Balie

Kom gezellig eens aan bij onze Verkoop balie. In ons 35.000 m2 grote magazijn vindt u ongetwijfeld het onderdeel dat u zoekt. We helpen u graag met uw zoektocht!

Merken Auto onderdelen

Bij Van Rijn & Co vindt u auto onderdelen van vele merken voor de scherpste prijzen.

Full Service Autoschade Shop

Tevredenheid gegarandeerd