Berging & Transport

Sinds 1970

Bergen & Transporteren van auto’s

In 1970 zijn we door de politie gevraagd of we ook het berging van auto’s in de omgeving van ’t Gooi wilden verzorgen. Dit doen we nu al meer dan 54 jaar. U mag dan ook Top service van ons verwachten!

 Mocht uw auto door een ongeval of schade niet meer door kunnen rijden, dan komen wij in actie. Het is belangrijk dat we snel ter plaatsen zijn om zo het verkeer niet op te belemmeren. Wij als bergingsbedrijf brengen uw voertuig dan naar een nadere bestemming. Wij bergen uw auto en vervolgens kunt u met uw verzekeringsmaatschappij of leasebedrijf afspreken waar uw auto naartoe gebracht moet worden om hem te repareren. Als de locatie duidelijk is, brengen wij uw auto naar die locatie.

Erkend Bergingsbedrijf sinds 1970

24/7 Bereikbaarheid

Veilig vervoer

Snel ter plaatse

Wat u moet weten over de berging en het transport van uw auto?

Een ongeval of schade is nooit leuk om mee te maken. Het is maar goed dat er gespecialiseerde bergingsbedrijven zoals wij zijn, die u vakkundig kunnen helpen met uw voertuig.

Mocht u in zo’n vervelende situatie terecht zijn gekomen en hulp nodig hebben, dan wilt u dat uw auto veilig geborgen wordt. Als u pech-hulp nodig heeft, dan kunt u contact opnemen met een van de pechhulporganisaties zoals de ANWB Wegenwacht, uw autodealer of uw leasemaatschappij, mocht u die hebben. U kunt ook direct contact opnemen met ons of een bergingsbedrijf bij u in de buurt. Deze kunt u vinden op de website:  Bergingsbedrijf.nl.

Het bergingsbedrijf zal snel ter plaatse zijn om uw auto te bergen en naar de locatie te brengen die u wenst. Mocht u bij ons in de buurt staan, dan kunt u ook rechtstreeks contact met ons opnemen via onderstaande hotlijn. Hopelijk heeft u ons niet nodig!

Meer Services

Schadeauto’s

Bij Van Rijn & Co vindt u schadeauto’s van vele merken en uiteenlopende bouwjaren voor de scherpste prijzen. Wacht niet te lang want WEG = WEG!

Auto onderdelen

Bespaar honderden euro op uw volgende reparatie of renovatie met onze streng gecontroleerde en geclassificeerde auto onderdelen.

Scooter onderdelen

Met ruim 200 demontage brommers en scooters is er altijd wel een onderdeel te vinden dat bij uw scooter of brommer past.

Verkoop Balie

Kom gezellig eens aan bij onze Verkoop balie. In ons 35.000 m2 grote magazijn vindt u ongetwijfeld het onderdeel dat u zoekt. We helpen u graag met uw zoektocht!

Full Service Autoschade Shop

Tevredenheid gegarandeerd