KZD Certificering

KZD_Certificaat_ster_los KZD_Certificaat_ster_los KZD_Certificaat_ster_los

Gecertificeerd op hoogste niveau!

Van Rijn & Co BV is als demontagebedrijf met 3 sterren op het hoogste niveau gecertificeerd volgens KZD (KwaliteitsZorg Demontage). Sinds 1965 zijn wij al actief in de autoschade-industrie. In de afgelopen jaren 54 jaar hebben we enorm veel ervaring op gedaan en een schat aan informatie opgebouwd in de schadeauto industrie. U mag dan ook Top service van ons verwachten!

Dagelijks ontvangen we schadeauto’s en die brengen we weer terug in de markt, zodat u een goede schadeauto kunt kopen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Onze schadeauto’s worden uiteraard zeer vakkundig hersteld, zodat u weet dat u een vertrouwde auto bij ons koopt met garantie.

Onze zeer milieuvriendelijke en moderne demontagestraat heeft niet voor niets in 1997 de milieuprijs van de gemeente ‘s Graveland gewonnen. In deze demontagelijn komen auto’s binnen en gaan er volledig vloeistofvrij weer uit. De vloeistoffen zoals olie, remvloeistof, koelvloeistof etc. worden door een gespecialiseerd bedrijf verwerkt. Vervolgens proberen we zo veel mogelijk auto onderdelen te hergebruiken om het milieu en de leefomgeving zo min mogelijk te belasten. Zo voldoen we ook aan de richtlijnen van de Europese Unie waarbij ten minste 95% van het gewicht van een afgedankte auto, nuttig dient te worden hergebruikt.

KZD Certificaat met 3 sterren

Kwaliteit Zorg Demontage

 

KZD ster Van Rijn & Co BV is als demontagebedrijf gecertificeerd volgens KZD (KwaliteitsZorg Demontage) met 3 sterren, hetgeen het hoogste niveau is. Hiermee voldoen wij aan alle eisen (milieuvergunning, Arbo etc.) die op ondernemingen in de voertuigdemontagebranche van toepassing zijn, alsmede aan specifieke eisen op het gebied van materiaalrecycling. Bovendien hebben we een inzichtelijk en geordend bedrijfsproces en mogen wij als gecertificeerd demontagebedrijf onderdelen verkopen.

KZD sterKZD ster Met het KZD certificaat tonen we aan dat we een betrouwbaar adres zijn om gebruikte onderdelen te kopen. Alle geleverde onderdelen worden geacht te zijn visueel getoetst op functionaliteit. Van enkele essentiële onderdelen (motorblok, startmotor, boardcomputer e.d.) wordt in deze module herleidbaarheid geëist ten behoeve van fraudebestrijding en vaststelling van het exacte type onderdeel.

KZD sterKZD sterKZD ster Met de derde ster geven we niet alleen de zekerheid over de herkomst van een onderdeel, maar kunnen we ook de kwaliteit van het onderdeel aangeven middels de zgn. classificatie. Hiermee zijn we dus ook een geschikte toeleverancier (op bestelling) voor marktpartijen als importeurs, dealers, verzekeraars e.d. etc. Kortom; een vertrouwd adres voor de aankoop van uw al schadeauto’s en gebruikte auto-onderdelen.

Meer Services

Schadeauto’s

Bij Van Rijn & Co vindt u schadeauto’s van vele merken en uiteenlopende bouwjaren voor de scherpste prijzen. Wacht niet te lang want WEG = WEG!

Auto onderdelen

Bespaar honderden euro op uw volgende reparatie of renovatie met onze streng gecontroleerde en geclassificeerde auto onderdelen.

Scooter onderdelen

Met ruim 200 demontage brommers en scooters is er altijd wel een onderdeel te vinden dat bij uw scooter of brommer past.

Verkoop Balie

Kom gezellig eens aan bij onze Verkoop balie. In ons 35.000 m2 grote magazijn vindt u ongetwijfeld het onderdeel dat u zoekt. We helpen u graag met uw zoektocht!

Full Service Autoschade Shop

Tevredenheid gegarandeerd