Scooter onderdelen

Ruim 200 demontage brommers en scooters

Brommer & Scooter onderdelen kopen

Met ruim 200 demontage brommers en scooters is er altijd wel een onderdeel te vinden dat bij uw scooter of brommer past. Bij ons in Ankeveen kunt u uw oude brommer, snorfiets of scooter ook inleveren, om zo op een maatschappelijk verantwoorde manier scooters, brommers en snorfietsen te recyclen.

U kunt iedere scooter, snorfiets of bromfiets ook bij ons inleveren. Het maakt niet uit of dat een Yamaha, Zundapp, Peugeot, Honda, Piaggio, Kymco, SYM of Vespa scooter is. Of deze nog waarde heeft, is afhankelijk van een aantal factoren. Is hij in goed staat of heeft hij schade? Welk merk is het en in welke uitvoering?. Veel oude scooters zullen vaak niks meer waard zijn, maar sommige modellen zijn zeer gewild en kunnen u misschien nog een zakcentje opleveren. Wilt u meer weten over de waarde van uw bromfiets, scooter of snorfiets? Laat dan via dit formulier uw gegevens en kenteken achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ons bedrijf is een gecertificeerd demontagebedrijf en kan alle gevaarlijke stoffen, die in uw scooter of brommer zitten, op een milieuvriendelijke manier afvoeren. De bruikbare onderdelen kunnen vervolgens weer worden verkocht. Zo kunt u bij uw volgende reparatie of renovatie geld besparen op de onderdelen.

Ruim 200 demontage brommers en scooters

3 sterren KZD Gecertificeerd

Bespaar veel geld op scooter-onderdelen

Milieuvriendelijke demontage van uw scooter of brommer

Welke onderdelen kan ik kopen voor mijn scooter?

Bent u op zoek naar een bepaald onderdeel voor uw scooter of brommer om deze te repareren of renoveren? Dan zou het zomaar kunnen dat we dit onderdeel of die bepaalde scooter of brommer in huis hebben. We hebben inmiddels ruim 200 demontage scooters staan en er komen er geregeld bij die bij ons worden ingeleverd.

We kijken het graag voor u na. Neem dan contact met ons op en geef duidelijk aan welk merk en uitvoering u heeft en welk onderdeel u zoekt.

Als uw brommer, scooter of snorfiets rijp voor de sloop is, kunt u deze gratis bij ons inleveren. U dient dan wel eerst een afspraak te maken via onderstaande knop. Bij het afleveren dient u uw kentekenbewijs mee te nemen. Belangrijk is wel dat uw scooter of bromfiets nog ‘rijdend’ is. Dit betekent dat hij inclusief motor, frame en wielen moet zijn. Tevens dient er nog een Voertuigidentificatienummer (VIN) nog in de scooter (of in het scooter-onderdeel) aanwezig te zijn. Dit nummer wordt ook wel chassisnummer of framenummer genoemd. Is dit niet het geval, dan kunnen er mogelijk toch kosten aan u berekend worden bij inlevering. Wilt u meer informatie? Maak dan een afspraak via onderstaande knop.

Meer Services

Berging

Sinds 1970 verzorgen we de berging van auto’s in de regio van ’t Gooi. Na meer dan 54 jaar mag u dan ook Top service van ons verwachten!

Schadeauto’s

Bij Van Rijn & Co vindt u schadeauto’s van vele merken en uiteenlopende bouwjaren voor de scherpste prijzen. Wacht niet te lang want WEG = WEG!

Auto onderdelen

Bespaar honderden euro op uw volgende reparatie of renovatie met onze streng gecontroleerde en geclassificeerde auto onderdelen.

Verkoop Balie

Kom gezellig eens aan bij onze Verkoop balie. In ons 35.000 m2 grote magazijn vindt u ongetwijfeld het onderdeel dat u zoekt. We helpen u graag met uw zoektocht!

Full Service Autoschade Shop

Tevredenheid gegarandeerd