Schadeauto’s

van vele merken en uiteenlopende bouwjaren voor de scherpste prijzen

Schadeauto kopen

Bij Van Rijn & Co vindt u schadeauto’s van vele merken en uiteenlopende bouwjaren voor de scherpste prijzen. Wacht niet te lang want WEG = WEG!

Dagelijks ontvangen we schadeauto’s en die brengen we weer terug in de markt, zodat u een goede schadeauto kunt kopen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Onze schadeauto’s worden uiteraard zeer vakkundig bekeken en gecontroleerd, zodat u weet dat u een vertrouwde auto bij ons koopt met garantie.

Zoek Nú een Schadeauto

Veel merken schadeauto's kopen

schadeauto's van uiteenlopende bouwjaren

Gecertificeerd met 3 KZD sterren

Erkend RDW demontagebedrijf

Weet welke auto u koopt

Waar moet u op letten bij het kopen van een schadeauto?

Altijd vervelend als u een auto koopt en achteraf blijkt dat hij veel meer schade heeft dan vooraf werd aangegeven. Vaak zijn het Malafide autoverkopers of particulieren die snel geld willen verdienen, die dergelijk schadeauto’s als gloednieuwe occasions op de markt brengen. Dit wilt u uiteraard te allen tijde voorkomen.

Er kan veel misgaan bij de aankoop van een tweedehands auto. Zo kan de kilometerteller zijn teruggedraaid zonder dat u het weet. Dan koopt u dus een auto die veel ouder is, dan vooraf was aangegeven. Er wordt ook gefraudeerd met het schadeverleden van een auto. Er wordt dan grote schade verzwegen om de auto als een gloednieuwe gebruikte wagen te kunnen verkopen. Optisch ziet hij er mooi uit, maar technisch is hij een wrak. We hebben er een heel blog-artikel overgeschreven. Alles wat je moet weten over schadeauto’s:

Meer Services

Berging

Sinds 1970 verzorgen we de berging van auto’s in de regio van ’t Gooi. Na meer dan 54 jaar mag u dan ook Top service van ons verwachten!

Auto onderdelen

Bespaar honderden euro op uw volgende reparatie of renovatie met onze streng gecontroleerde en geclassificeerde auto onderdelen.

Scooter onderdelen

Met ruim 200 demontage brommers en scooters is er altijd wel een onderdeel te vinden dat bij uw scooter of brommer past.

Verkoop Balie

Kom gezellig eens aan bij onze Verkoop balie. In ons 35.000 m2 grote magazijn vindt u ongetwijfeld het onderdeel dat u zoekt. We helpen u graag met uw zoektocht!

Full Service Autoschade Shop

Tevredenheid gegarandeerd