Services

Berging | Demontage | Schadeauto’s | Auto-onderdelen | Sinds 1965

Wij zijn er voor u!

Van Rijn & Co BV Gooise Berging Combinatie. is opgericht door de heer Joop van Rijn in 1965. Sinds 1970 zijn we door de politie gevraagd om ook berging van auto’s in de omgeving van ’t Gooi te verzorgen, hetgeen we nu al bijna 50 jaar doen. In 1995 is, geheel in eigen beheer, de demontagehal met magazijn en verkoop balie gebouwd. Tevens is er een demontagelijn gemaakt waar de auto vol ingaat en er volledig vloeistofvrij uitkomt. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een modern auto-demontagebedrijf en handel in schadeauto’s. En dat doen we uiteraard allemaal zeer milieuvriendelijk. Dat bewijst ook de milieuprijs van de gemeente ‘s Graveland die we in 1997 gewonnen hebben. In 2003 zijn we ook begonnen met de verkoop van bromfiets- en scooter onderdelen. Wat begon als een hobby, is inmiddels uitgegroeid tot een ruim assortiment van 200 demontage scooters en brommers. Schade aan auto’s is altijd vervelend. Goed om te weten dat wij dag en nacht voor u klaar staan om alles netjes voor u af te handelen.

Autoberging & Transport

Auto demontage

Vloeistofvrij maken van Auto's

Handel in Schadeauto’s

Auto onderdelen verkoop

Bromfiets- en scooter onderdelen

KZD Cerificering 3 sterren

Auto-onderdelen

Bespaar honderden euro’s op uw volgende auto reparatie of renovatie met onze streng gecontroleerde en geclassificeerde auto onderdelen.

Berging & Transport

In 1970 zijn we door de politie gevraagd om de berging van auto’s in de omgeving van ’t Gooi te verzorgen. Dit doen we nu al meer dan 54 jaar.

Schade-auto’s

Van Rijn & Co verkoopt schadeauto’s van vele merken en uiteenlopende bouwjaren voor de scherpste prijzen. Volgens KZD 3 sterren Certificering.

Merken Schadeauto's

Bij Van Rijn & Co vindt u schadeauto's van vele merken voor de scherpste prijzen.

Populaire Services

Onze KZD ( KwaliteitsZorg Demontage ) certificatie met 3 sterren bewijst dat we een vertrouwd adres zijn voor de aankoop van uw al schadeauto’s en gebruikte auto- en scooteronderdelen.

Verkoopbalie

In ons 35.000 m2 grote magazijn vindt u ongetwijfeld het onderdeel dat u zoekt.

Auto onderdelen

Zoekt u een specifiek auto-onderdeel? Grote kans dat wij dat in huis hebben.

Scooter onderdelen

Vindt uw onderdeel in onze ruim 200 demontage bromfietsen, snorfietsen en scooters.

Auto demontage

Bij Van Rijn & Co vindt u schadeauto’s van vele merken voor de scherpste prijzen.

Afbraakauto’s

Koop betrouwbare onderdelen uit afbraakauto’s voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Sloopauto’s

Van Rijn & Co is opkoper van sloopauto’s via o.a. verzekeringsmaatschappijen.

Van Rijn & Co BV is als Bergingsbedrijf en Auto-demontagebedrijf Erkend, Gecertificeerd en Aangesloten bij de benodigde belangenorganisaties waaronder:

Erkend Bergingsbedrijf

Erkend RDW Auto-demontagebedrijf

3-Sterren KZD Certificering

ARN autorecycling

STIBA bedrijf

Tevreden Klanten

"Donec id elit non mi porta gravida at eget Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Donec ullamcorper nulla tellusper nulla tellus ac cursus commodo tortor mauris condimentum nibh"

Phil Bremer

"Donec id elit non mi porta gravida at eget Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Donec ullamcorper nulla tellusper nulla tellus ac cursus commodo tortor mauris condimentum nibh"

Margot Kruizenberg

Full Service Autoschade Shop

Tevredenheid gegarandeerd